

- Тихо, тихо, не викайте. Аз сега ще го хвана, а вие го хапете.

- Запой в гараж, върху щайги.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Този огретен е абсолютен хит
Всяка хапка е истинска наслада
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
Приготвя се много бързо, а продуктите за нея ги има във всяка кухня
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
На първа страница е в готварския ми тефтер
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие